A technológiai eszközök és az internet rohamos fejlődésével az információk egyre gyorsabban jutnak el hozzánk, ennek következtében mi magunk is egyre gyorsabban igényeljük azokat.

Léteznek azonban olyan tartalmak is, amelyeket szeretnénk kényelmesen, jobb minőségben elérni, megpihenve az információáradat forgatagában.

A mobiltelefonok, laptopok, táblagépek beköltöztek életünkbe, ma már mindig kéznél vannak, hogy biztosítsák a számunkra fontos tartalmak kényelmes és gyors elérését. Nem szeretnénk lemondani a megszokott nyomtatott lapjainkról sem, azonban rohanó világunkban már egyre megterhelőbb elmenni az újságárushoz, intézni az előfizetést, viselni az esetlegesen elmaradó lapszámokkal járó kellemetlenségeket, vagy helyet biztosítani a megőrzésre szánt újságoknak.

A Digitalstand munkatársai azért dolgoznak, hogy megszokott és kedvelt lapjai mindig Önnel legyenek: otthon, a munkahelyen, a kávézóban, vagy éppen amikor szabadságra utazik. Online lapáruházunk a nap 24 órájában ügyfelei rendelkezésére áll, így a világ bármely pontján, a nap bármely szakában megvásárolhatja, elolvashatja vagy újra előveheti újságjait.

Tartson velünk, és fedezze fel a digitális újságolvasás előnyeit! Ha a Digitalstandot választja, kedvenc lapjai mindig Önnél lesznek, ráadásul kedvezőbb áron, mint korábban bármikor!

Szerző: chauvin  2012.06.01. 13:24 Szólj hozzá!

Címkék: újság magazin honlap kiadvány digitalstand

A bejegyzés trackback címe:

https://farsangterv.blog.hu/api/trackback/id/tr264559229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása