Az Építés Spektrum szaklap immár tízedik éve nyújt segítő kezet az építőipari cégek számára szakmai kommunikációjukban. A szaklap amellett, hogy összegyűjtve közli partnereink műszaki termékismertetőit, nagy hangsúlyt fektet     a független szakmai – továbbképző és oktató jellegű – ismeretanyagok megjelentetésére. Tapasztalatainkra alapozva mondhatjuk, hogy „közös célcsoportunk” szívesebben vesz kézbe olyan szakanyagot, amely összefogottan mutat rá a gyakorlati problémákra, és azokra egyben különböző megoldásokat is felkínál.

Az Építés Spektrum tematikus célszámok formájában megjelenő építéstechnikai, építéstechnológiai szakfolyóirat. Minden lapszáma két-két magasépítési szerkezeti témakörrel foglalkozik, biztosítva ezzel az egyes témák  széleskörű műszaki-szakmai körbejárását. 2005-től minden lapszámunkban állandó épületenergetikai-épületgépészeti rovattal bővítettük a tematikát.

A kiadvány Magyarországon kívül terjesztésre kerül Szlovákiában. Szerbiában és Romániában is.
Terjesztett példányszám: 3000 - 5000 példány
 
Májusi tematika:
Lapostetők, padló-födémszerkezetek
Nem járható és hasznosított tetők, Tetőszerkezetek nedvességtechnikája, vízszigetelése, Tetőszigetelések anyagai és kiegészítő szerkezetei, Tető felülvilágítók, üvegtetők, Tetőszerkezetek tervezése, kivitelezése, felújítása
Födémszerkezetek, Álmennyezetek
Üvegfödémek, vízszigetelés
Padlószerkezetek, vízszigetelés, Kültéri és beltéri padlóburkolatok
Intelligens házak
Különleges épületek, Épületek felújítása
Műemlékvédelem
Épületautomatizálás, Épületinformatika
Épületbiztonság, Passzívházak
Szerző: chauvin  2012.05.22. 17:25 Szólj hozzá!

Címkék: újság spektrum magazin építészet építés kiadvány

A bejegyzés trackback címe:

https://farsangterv.blog.hu/api/trackback/id/tr674532188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása