Önkéntesek szervezése Szentléleki pálos kolostor munkálataihoz

 

Miskolc mellett, a Bükk hegységben bújik meg a Szentléleki pálos kolostor. 1240-től több évszázadon keresztül  itt a fehér barátok. 2012. évben  miskolci civilek, vállalkozók, vállalatok és intézmények összefogásával, a miskolci zenészek, egyetemi tanárok és a műemlékvédelem kezdeményezésére egy rommentő akciót szervezünk. E munkálatok során feltárjuk a rom eddig ismeretlen részeit, majd állagvédelmi munkálatokat végzünk. Célunk a rom pusztulásának megállítása, a későbbi rekonstrukció előkészítése.
 
E cél elérése érdekében 2012. év nyarán régészeti feltárást és állagvédelmi munkákat szervezünk önkéntesek részére.
VÁRJUK ÖNKÉNTESEK JELENTKEZÉSÉT E MUNKÁLATOKRA!
Kérem, hogy juttasd el ezt a felhívást barátaidnak, és olyan szervezeteknek, akik ezt a kezdeményezést támogathatják. Egyének, baráti társaságok, munkahelyi csoportok jelentkezését szeretettel várjuk.
Úgy gondoljuk, a Bükk hegység egyik legmagasabb pontján, csodálatos természeti környezetben egy-két hét eltöltése örökre emlékezetes élményt nyújt.
 
Felhívásomhoz mellékelek egy részletes leírást és egy képet. Bővebb információ a munkálatokról a www.koh7.hu honlapon található. Az eddigi előkészületekről sok információ található a www.csatarlanc.com oldalon.
 
 
 
Előre is köszönöm mindenkinek a segítő közreműködését!
 
Miskolc, 2012. május 8.
Üdvözlettel:
 
Kosdi Attila
építész
06 30 535 06 48
 
Általános információ és jelentkezés:
Karlowits-Juhász Orchidea
30/826-2069
team@csatarlanc.com
Szerző: chauvin  2012.05.21. 13:37 Szólj hozzá!

Címkék: munka önkéntes kolostor műemlék feltárás régészeti állagmegóvás

A bejegyzés trackback címe:

https://farsangterv.blog.hu/api/trackback/id/tr454529510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása